Splošni pogoji poslovanja

Administrator elektronske trgovine

Appius Ltd.
7 Bell Yard
London WC2A 2JR
United Kingdom (Velika Britanija)

Company number 08664927

Prodavatelj (dobavljač robe)

FIONNISE s.r.o.
Sluneční 538
252 46 Vrané nad Vltavou
Česká republika (Češka)

IČ 08565171

Uvodna določila

Ti Splošni pogoji poslovanja (v nadaljevanju le Pogoji) opredeljujejo pravila naročanja, plačila, dostave, vračila in reklamacije blaga v spletni trgovini Paralizator.eu.

Kupca zavezujejo Pogoji veljavni v trenutku nakupa. Ob oddaji naročila je kupec izrecno seznanjen s Pogoji poslovanja in z oddanim naročilom potrjuje, da se z njimi strinja. Drugačni ali alternativni Pogoji poslovanja niso možni, razen če se Prodavatelj z njimi izrecno pisno strinja.

Avtorska pravica

Vsebina te spletne strani, vključno s fotografijami, filmi in besedili, je zaščitena z avtorskimi in drugimi pravicami. Uporaba slik, filmov in besedil je dovoljena le v zasebne namene. Kakršnakoli drugačna uporaba brez izrecnega pisnega soglasja Skrbnika (Appius Ltd.) ni dovoljena.

Obdelava osebnih podatkov

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov je prostovoljno. Brez tega soglasja pa nakupovanje v spletni trgovini Paralizator.eu ni možno.

Vse ostale informacije o zasebnosti lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.

Naročanje

Naročanje blaga je možno 24/7 (24 ur na dan, 7 dni v tednu). Blago se naroča elektronsko.

Po zaključku in oddaji naročila Kupec prejme samodejno generirano e-poštno sporočilo, da je naročilo sprejeto. Če Prodavatelj ne more dostaviti vseh naročenih izdelkov, o tem pravočasno obvesti Kupca preko elektronske pošte in ga seznani z drugimi možnostmi. Če se Kupec s predlaganimi spremembami ne strinja, lahko naročilo v celoti prekliče.

Prodavatelj se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti doslednost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletnem mestu. Kljub temu se lahko lastnosti izdelkov, njihovo stanje na zalogi in cena spremenijo tako hitro, da Prodavatelj nima časa ažurirati podatkov na spletni strani. V takem primeru bo Prodavatelj Kupca obvestil o spremembah v najkrajšem možnem času in mu omogočil preklic ali spremembo naročila.

Kupec lahko naročilo prekliče do trenutka odpreme. Po tem je Kupec dolžan pošiljko prevzeti. Prodavatelj ima pravico zahtevati od Kupca povrnitev stroškov dostave in manipulacije.

Plačilo

V spletni trgovini Paralizator.eu je možno plačevati na naslednji način:

» Plačilo po povzetju - Blago se ne plača ob naročilu, temveč le ob prevzemu pošiljke na pošti ali ob dostavi.

Dostava

Blago je odpremljeno na naslednji način:

» Pošta Slovenije

» DPD

Blago je poslano iz Češke. Običajen dobavni rok je od 2 do 5 delovnih dni od dneva prejema naročila. Kupec (prejemnik) je dolžan posredovati pravilno mobilno številko, da bo pravočasno obveščen o dostavi.

Odstop od pogodbe

Kupec ima pravico vrniti blago v roku 14 dni od dneva dostave. Odstop od pogodbe Kupec pošlje Prodajalcu na e-mail info@paralizator.eu s seznamom artiklov, ki jih želi vrniti. Vrnjeno blago ne sme biti poškodovano ali obrabljeno in potrebna je vsa originalna embalaža, škatle, etikete in oznake.

Kupec mora artikle, na katere odstopa od pogodbe, vrniti nemudoma, najkasneje v roku 7 dni od poslanega obvestila po elektronski pošti.

Reklamacija

Reklamacije za napake na izdelku so možne v roku dveh let od dneva nakupa.

Kupec pošlje reklamacijo Prodajalcu na elektronski naslov info@paralizator.eu z opisom napake na izdelku in kopijo prodajnega dokumenta. Izdelek se nato pošlje na naslov prodajalca (FIONNISE s.r.o., Sluneční 538, 252 46 Vrané nad Vltavou, CZ).

Pritožba

Pritožbo lahko pošljete po elektronski pošti na: info@paralizator.eu.

Izjava o varstvu in zbiranju osebnih podatkov

Prodavatelj se zavezuje, da bo zagotavljal varovanje osebnih podatkov na način, da zbira le nujne, osnovne podatke (o kupcih/uporabnikih), ki so nujni za izpolnjevanje obveznosti prodajalca. Prodavatelj obvešča Kupca o uporabi zbranih podatkov, daje Kupcu možnost izbire uporabe njegovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali želi, da se njegovo ime umakne s seznamov, ki se uporabljajo za marketinške akcije. Vsi podatki o uporabnikih se strogo hranijo in so na voljo le zaposlenim, ki te podatke potrebujejo za opravljanje svojega dela. Za spoštovanje politike zasebnosti so odgovorni vsi zaposleni pri prodajalcu in poslovni partnerji prodajalca.

Prodavatelj jamči, da osebni podatki Kupca ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam brez predhodnega izrecnega soglasja uporabnika. To ne velja za morebitni nadzor izvršilnih državnih organov.

Način reševanja sporov

Niti Administrator niti Prodavatelj nista dolžna sodelovati v postopku pred Potrošniško arbitražo.

Varstvo lastninskih pravic

Prodavatelj ostane lastnik blaga do celotnega plačila kupnine.

Spremembe teh Pogojev

Prodajalec ima pravico enostransko spremeniti te Pogoje, če je to potrebno zaradi prilagoditve spremembam pravnega ali tehničnega okvira.